Werken bij Swart Electrotechniek

Wil jij meer leuke klussen doen,  jezelf verbeteren en nieuwe mensen leren kennen?

 

Kom dan kennismaken met duurzaame totaalinstallateur Swart Electrotechniek in Alkmaar, Haarlem, Noordwijk en/of Zaandam! Wij werken aan leuke en uitdagende klussen in hoofdzakelijk Noord- en Zuid-Holland. Swart Electrotechniek werkt als duurzame totaalinstallateur samen met partnerbedrijven Goes-Plooy (Haarlem/Heiloo) en Locas (Heiloo/Noordwijk) en wij hebben werk voor enthousiaste en gemotiveerde vakmensen!

Bij Swart Electrotechniek geloven we in hard werken en datgene doen waar we goed in zijn: voor een scherpe prijs op hoog niveau installeren en net dat beetje extra aandacht en inzet tonen. Dit is waar wij voor staan. Zelfstandigheid, vakmanschap, collegialiteit, blijven leren én een goede beloning vinden wij belangrijk. Bel ons of stuur een mailtje als het je leuk lijkt bij ons te komen werken. Bel 023 526 15 03 voor Haarlem, of 072 511 43 41 voor Alkmaar.

Mail ons. Gewoon doen!

Kom ons team nú versterken!

Wil je deel uitmaken van een enthousiast team en wil je graag werken bij een bedrijf dat duurzaam werkt en waar jij jezelf kunt ontplooien?

Solliciteer dan op één van onderstaande vacatures.

CAD tekenaar E

 toegewijde tekenaar met verstand van werktuigbouwkundige installaties E

Elektriciens

zelfstandig werkende elektriciens gevraagd!

Wij zijn altijd op zoek naar: