Onderhoud & keuringen

Nadat alle elektrotechnische apparatuur goed zijn geïnstalleerd zorgt Swart Electrotechniek ook voor het onderhoud hiervan. U kunt ons ook inschakelen voor de verplichte keuringen van arbeidsmiddelen en gereedschap.

Keuring van licht- en krachtinstallaties en overige installaties en gereedschappen

Het is voor de veiligheid van uw medewerkers belangrijk - en meestal verplicht - dat uw installaties en gereedschappen worden gekeurd en voldoen aan de gestelde veiligheidsnormen. Swart Electrotechniek is gecertificeerd om installaties en elektrotechnische arbeidsmiddelen te keuren. We stellen de knelpunten vast en op basis van het keuringsrapport geven we u advies over de verbeterpunten.


Elk goedgekeurd apparaat krijgt een keuringssticker. Hierop staat wanneer het apparaat weer gekeurd moet worden. U krijgt een kopie van het keuringscertificaat in een pdf-bestand.

 

Bekijk hieronder eerst de keuringen die we uitvoeren of maak meteen een afspraak!

Keuring NEN 1010


Dé norm voor de minimumveiligheidseisen van laagspanningsinstallaties in de woningbouw, utiliteitsbouw en industrie.
Keuring NEN 3140


Verplichte norm die aangeeft hoe men veilig kan werken met elektrische installaties. Voor elke organisatie een belangrijke norm, aangezien vrijwel elke werknemer te maken heeft met elektrische installaties. Denk hierbij aan gereedschappen, machines, computers en zelfs de koffieautomaten.
Keuring elektrische gereedschappen volgens NEN 3140


Onder deze keuring vallen alle arbeidsmiddelen waar een stekker aan zit. Denk aan boormachines, hakhamers, dompelpompen, cirkelzagen en decoupeerzagen. Maar ook verlengkabels, kabelhaspels, bouwlampen, handlampen en zelfs stofzuigers vallen onder deze keuring. Wij keuren alle arbeidsmiddelen met de Mors Smitt EaezyPAT apparatentester. Dit kan bij ons in de werkplaats of bij u op locatie.