HaarlemR&RovernameNW.jpg

Welkom klanten R&R

Helaas is het installatiebedrijf R&R Elektrotechniek failliet gegaan. Het bedrijf zoals u dat kende, bestaat niet meer. De naam en de klantenkring is inmiddels door Swart Electrotechniek B.V. overgenomen.

 

Wat betekent dit voor u?

 

De vakkennis, de dienstverlening en de service blijven onveranderd. Wat wél gaat veranderen is dat de naam R&R Elektrotechniek plaats gaat maken voor Swart Electrotechniek B.V., duurzame totaalinstallateur. Daarnaast worden de werkzaamheden door Swart Electrotechniek B.V. voortgezet vanaf een ander adres. Het telefoonnummer blijft hetzelfde.

 

Swart Electrotechniek is een compleet en modern elektrabedrijf, met duurzaamheid als speerpunt. Alle kennis en vakmanschap die nodig is voor installatie en onderhoud van elektro-installaties voor particulier en bedrijf, keuringen, verlichting, domotica en (via onze partner Goes-Plooy) loodgieters-, dak- en verwarmingswerkzaamheden, zijn in het bedrijf aanwezig.

 

Ons team staat voor u klaar. Aarzel niet en neem voor nieuwe en lopende opdrachten contact met ons op. 

We helpen u graag!

 

Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog vragen? Dan kunt u ons natuurlijk ook bellen op telefoonnummer 023 538 83 57.  

 

Met hartelijke groet,

 

Paul Swart

Bedrijfsleider