Bewust duurzaam

We leven in een tijd waarin de mens een evolutionaire bewustwordingssprong maakt

Dat merken we aan alles. Zo proberen we veel duurzamer met de aarde om te gaan, in het besef dat we haar ‘te leen’ hebben en niet vanuit eigenbelang onbeperkt mogen exploiteren.

 

Bij Swart Electrotechniek zijn we ons daar volledig van bewust. Niet omdat duurzaamheid inmiddels een belangrijk verdienmodel is, maar ook omdat we een morele verantwoordelijkheid hebben. Daarom opereren we zo duurzaam en lean mogelijk, zowel in onze projecten als binnen onze eigen organisatie.

 

Zo maken we optimaal gebruik van slimme technologische en innovatieve toepassingen om bijvoorbeeld nul-op-de-meter te realiseren. Denk aan het gebruik van zonnepanelen, warmte-koude-opslagsystemen, nieuwe gevels, nieuwe daken, tripleglas en inventieve installaties. Ook is het tijdens de voorbereiding en uitvoering van onze projecten een uitdaging om werkprocessen te optimaliseren en verspilling tegen te gaan. Samen met onze relaties en partners omarmen we daarom het lean-principe. Natuurlijk zie je onze overtuiging ook terug binnen de eigen organisatie. Zo werkt Swart Electrotechniek op kantoor volledig digitaal en papierloos.

 

Kortom: wie samenwerkt met Swart Electrotechniek, werkt samen met een partner bij wie duurzaamheid en lean inmiddels in het DNA zitten geworteld. Dat geeft niet alleen een goed gevoel, maar werkt ook nog eens een stuk prettiger!

Swart Electrotechniek

 

KvK 37029245

BTW NL 802.315.239.B01

Werkgeversportaal

 

Cookies en privacy

Contact

Vestiging Heiloo

Westerweg 198c 

1852 AP Heiloo

072 511 43 41

info@swartelectrotechniek.nl

Vestiging Haarlem

A. Hofmanweg 44-A

2031 BL HAARLEM

023 526 15 03

Vestiging Noordwijk

’s Gravendijckseweg 31

2201 CZ Noordwijk

071 361 92 54

Openingstijden

 

Ma - Vrij   08:00 - 17:00

Za - Zon   Gesloten

Storingsdienst 24/7 

365 dagen per jaar

Blijf op de hoogte

 

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?
Volg ons dan via social media.

  • Facebook - Stef Swart
  • White Instagram Icon
  • LinkedIn - Stef Swart