Bewust duurzaam

We leven in een tijd waarin de mens een evolutionaire bewustwordingssprong maakt

Dat merken we aan alles. Zo proberen we veel duurzamer met de aarde om te gaan, in het besef dat we haar ‘te leen’ hebben en niet vanuit eigenbelang onbeperkt mogen exploiteren.

 

Bij Swart Electrotechniek zijn we ons daar volledig van bewust. Niet omdat duurzaamheid inmiddels een belangrijk verdienmodel is, maar ook omdat we een morele verantwoordelijkheid hebben. Daarom opereren we zo duurzaam en lean mogelijk, zowel in onze projecten als binnen onze eigen organisatie.

 

Zo maken we optimaal gebruik van slimme technologische en innovatieve toepassingen om bijvoorbeeld nul-op-de-meter te realiseren. Denk aan het gebruik van zonnepanelen, warmte-koude-opslagsystemen, nieuwe gevels, nieuwe daken, tripleglas en inventieve installaties. Ook is het tijdens de voorbereiding en uitvoering van onze projecten een uitdaging om werkprocessen te optimaliseren en verspilling tegen te gaan. Samen met onze relaties en partners omarmen we daarom het lean-principe. Natuurlijk zie je onze overtuiging ook terug binnen de eigen organisatie. Zo werken wij op kantoor volledig digitaal en papierloos.

 

Kortom: wie samenwerkt met Swart Electrotechniek, werkt samen met een partner bij wie duurzaamheid en lean inmiddels in het DNA geworteld zitten. Dat geeft niet alleen een goed gevoel, maar werkt ook nog eens een stuk prettiger!